ПОЗИВ ЗА СТУДЕНТЕ СВИХ ГОДИНА СТУДИЈСКОГ ПРОГРАМА МЕНАЏМЕНТ У ТУРИЗМУ И УГОСТИТЕЉСТВУ – РЕАЛИЗАЦИЈА ПЛАЋЕНЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ ТОКОМ ЛЕТА 2019.

Један од кључних задатака ВШАР јесте развијање методологије рада кроз остваривање сарадње на организацији и промоцији праксе, изградњом сопственог искуства будућим кандидатима за посао а који завршавају неки од одабраних студијских програма школе у Аранђеловцу.

Управо то је био разлог да ВШАР прошири сферу деловања на пољу остваривања непосредне сарадње и организовања стручне праксе студената из Аранђеловца, са компанијама чија имена значе много у свету пословања и успешности и ван граница Србије.

Компанија “HP Partners”, јесте специјализовано друштво за пружање консултантских услуга у области запошљавања из Будве која ће, у оквиру дугогодишње, успешне сарадње са Високом школом из Аранђеловца, студентима студијског програма Менаџмент у туризму и угоститељству и ове године омогућити стручну праксу у Хрватској, у хотелима са пет звездица.

Пружањем професионалних услуга из области људских ресурса компанија “HP Partners” помаже појединцима и организацијама да дефинишу своје потребе и развију потенцијале у усавршавању, те је таква врста едукације била омогућена одабраним студентима из Аранђеловца прошле године, који су били на плаћеној стручној пракси у престижном будванском хотелу Avala Resort & Villas.

И ове године биће одржана презентација и уједно теститање заинтересованих студената ВШАР, како би студенти студијског програма Менаџмент у туризму и угоститељству имали јединствену могућност да се кроз разговор са представницима компаније “HP Partners” из Будве информишу о пословима које би могли обављати у сезони летњег туризма 2019. године у престижним хотелима Хрватске.

Позивају се сви заинтересовани студенти прве, друге и треће године студијског програма Менаџмент у туризму и угоститељству Високе школе струковних студија из Аранђеловца, да у четвртак 21. марта 2019. године у 11 часова дођу у учионицу 1 школе, где ће бити одржана презентација и тестирање за плаћену стручну праксу током лета у престижним хотелима Хрватске, у организацији ВШАР и компаније “HP Partners” из Будве.