Настава

На овој страници доступне су вам све информације у вези текуће наставе на ВШАР.

Основи гастрономије – Радни однос
Консултативна настава из предмета Основи гастрономије која је планирана за 03.03.2018. године, неће бити одржана за студенте из радног односа. Термин
Сазнај више ►
Обавештење из предмета Алгоритми и структуре података (ИТ, 2.г.)
У првој недељи семестра неће бити држане вежбе из предмета АСП. Термин надокнаде биће договорен током семестра. Предавања из истог
Сазнај више ►
Архитектура рачунара – Вежбе
Из разлога што се првих неколико термина вежби одржавају у виду демонстрација, студенти се позивају да дођу сви у једној
Сазнај више ►
Програмирање 1 – Промена група
Из предмета Програмирање 1, студенти групе 2 и групе 3, од 31.10. па надаље, долазе у термину групе 2 од
Сазнај више ►
ОИКТ – Групе
Списак студената за групе из ОИКТ Преузми PDF 
Сазнај више ►

Распоред наставе на основним студијама

Основне струковне студије – Пролећни семестар

У наредним редовима можете погледати и преузети (PDF) распореде студија на сваком од студијских програма

Ажурирано: 19.02.2018

Година студија Семестар Студијски програм  Документи (PDF)
I II Информационе технологије Преузми Преузми
II IV Информационе технологије Преузми Преузми
III VI Информационе технологије Преузми Преузми
I II Заштита животне средине Преузми Преузми
II IV Заштита животне средине Преузми Преузми
III VI Заштита животне средине Преузми Преузми
I II Дизајн индустријске и уникатне керамике Преузми Преузми
III VI Дизајн индустријске и уникатне керамике Преузми Преузми
I II Дизајн и обрада камена Преузми Преузми
II IV Дизајн и обрада камена Преузми Преузми
III VI Дизајн и обрада камена Преузми Преузми
I II Mенаџмент у туризму и угоститељству Преузми Преузми
II IV Mенаџмент у туризму и угоститељству Преузми Преузми
III VI Mенаџмент у туризму и угоститељству Преузми Преузми
II IV Технологија неметала Преузми Преузми
III VI Технологија неметала Преузми Преузми
II IV Технологија воде Преузми Преузми
III VI Технологија воде Преузми Преузми
I II Примењена економија и предузетништво Преузми Преузми
I II Технологија хране и гастрономија Преузми Преузми

Информације које вам могу користити:

Термински план наставе ►
Распоред наставе за Основне студије (кумулативно) – Пролећни семестар Преузми
Термини консултација за Пролећни семестар Преузми
Распоред наставе за студенте у радном односу – Пролећни семестар Преузми
Распоред наставе за специјалистичке студије – Пролећни семестар Преузми
Распоред наставе за Мастер студије – Пролећни семестар Преузми
Студијски програми – Основне студије ( 2007 ) Преузми
Студијски програми – Основне студије ( 2012 ) Преузми